Huren

 

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Zoek het hier >
Google
 
 
  U bent hier > Home > Voorbeeld Huurcontract  

 

Voorbeeld huurcontract met uitleg nodig?

-- Profiteer van onze gratis voorbeeld huurovereenkomsten --

Hieronder kunt u standaard huurcontracten vinden en gebruiken. Het gratis voorbeeld huurcontract kunt u gebruiken voor woonruimte, kantoorruimte of winkelruimte.

 

In een standaard huurovereenkomst komen verschillende onderwerpen aan de orde. Het door ons getoonde huurcontract is door u vrij in te vullen.

In ons huurcontract zijn bepalingen opgenomen die de aansprakelijkheid van de verhuurder beschrijven. Bijvoorbeeld als er klachten over de woning zijn of als er schade wordt veroorzaakt tijdens het verblijf in de woning.

De huurcontracten en algemene bepalingen, zijn grotendeels afkomstig van de vereniging Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). De ROZ heeft ten doel het gezamenlijk bewaken, bevorderen en verbeteren van het functioneren van de bedrijfstak onroerend goed. www.roz.nl

Voor meer informatie over het huurrecht verwijzen wij u naar onze pagina's Huurrecht Bedrijfsruimte of Huurrecht Woonruimte.

* ROZ en Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze huurcontracten, daaronder mede begrepen handelen, nalaten en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie, alsmede de (tijdelijke) onmogelijkheid om de site te kunnen gebruiken.

WoningHuur-Bedrijfsruimte.nl - Specialisten in Huurrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
 
Google
 

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier>