Chalet

 

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Bedrijfsruimte Advies
  Home > Vakantie Villa Huren > Huur een Chalet  


 

- Aanbieders -

De grootste aanbieder van (ski)chalets

Meer dan 3000 mooie vakantievilla's in Italië en Frankrijk, België, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Ierland

Een zomer of winter chalet huren?

Chalet accomodation

Genieten van een eigen chalet tijdens wintersport of in de zomer genieten van de groene heuvelruggen en de eeuwige sneeuw op de toppen? Chalets.nl, de verhuurspecialist in chalets sinds 1998!

Zo kunt u een chalet huren in de Ardennen en druipsteengrotten bezichtigen, Of een chalet huren in Frankrijk om te gaan skiën. Eveneens zijn er mogelijkheden om chalets te huren in Oostenrijk en Zwitserland.

Of wat dacht u van een eigen chalet om van de wintersport een hele mooie ervaring te maken.

Boek een kort zomerverblijf, ski- of wintervakantie via het online boekingsformulier > Tevens kunnen er ski lessen en ski passen online geboekt worden. Boek dan hier uw ski materiaal >

Een chalet geboekt?

Chalet Ski

Chalets.nl biedt de mogelijkheid skipassen vooraf te reserveren voor een aantal plaatsen in de Franse, Oostenrijkse en Zwitserse Alpen. De skipassen worden vooraf besteld, opgehaald en afgeleverd bij (de receptie van) uw chalet. Dit bespaart in ieder geval het aanschuiven in de lange rij voor het skiloket.

Chalet and snowboard

Ski- of snowboardles boeken? Indien u online een van de aangeboden skipassen boekt voor het skigebied Paradiski (Les Arcs + La Plagne) of Les Trois, krijgt u nu bij Chalets.nl 2% of 5% korting op de prijzen van deze passen.

 

In een aantal skidorpen zijn er afspraken gemaakt met lokale ski- en snowboardscholen. Boek u ski- of snowboardlessen eenvoudig vooraf via de website tegelijk met uw accommodatie.

Inrichting van uw chalet

De meeste chalets zijn privé eigendom, waardoor de inrichting en de staat van onderhoud per chalet kunnen verschillen. Sommige chalets zijn sober ingericht, terwijl andere een stuk luxueuzer zijn ingericht. De huur chalets zijn gewaardeerd met een sterrenstem, zodat de allure van de chalet in één oogopslag beoordeeld kan worden.

   


   
 
     
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google